Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Petak 18.04.2014.
08:16
J. L. P. - Vesti A
Ambasadori zemalja velike petorke - SAD, Velike Britanije, Nemačke, Francuske i Italije zatražili su od institucija Kosova da Skupština donese odluku o osnivanju Specijalnog suda koji će se baviti zločinima bivše Oslobodilačke vojske Kosova, a koji su navedeni u izveštaju Dika Martija.
Petak 18.04.2014.08:37
NEMA NIŠTA OD OVE PRIČE . Jednostavno šiptari su VADILI ORGANE SRBIMA I PRODAVALI IH BAŠ TIM ZLIKOVCIMA tako da neće niko sa zapada da "puca sebi u nogu" . Ko zna gde se i danas vade organi po svetu za EU I NATO ZLIKOVCE ? A toga sigurno ima .
Petak 18.04.2014.10:27
Tacno da nema nista! A da li si se ikad zapitao, zasto nema nista? Da li se secas kolko je siptara boraca zlocinacke OVKA i zloglasnih ubica, a mozda medju njima i trgovce organima REHABILITOVAO tvoj dojucerasnji lider i miljenik VOJISLAV KOSTUNICA? Ko ce danas da im sudi kada ih je SVIH OPTUZBI, pa cak i za najveca ZLOCINACKA DELA oslobodio PREDSEDNIK SR JUGOSLAVIJE PREDSEDIK DSS I KASNIJI PREDSEDNIK VLADE SRBIJE VOJISLAV KOSTUNICA. Koji ce zakon da im sudi kad ih je Srpski oslobodio? Da imas imalo icega ljudskog u sebe, nebi pominjao zrtve siptarskih separatista, jer si do juce skako uz one sto su oslobadjali njihove ubice. Idi u Belanovicu i pitaj tvog idola KOSTUNICU, zasto ih je oslobod
Petak 18.04.2014.11:12
Ima ona narodna izreka : " Budale se ne seju vec nicu same. " Po tome kolko si VERNIK i kolko si pametan govori cinjenica da i neznas da je danas PRAZNI VELIKI PETAK. Dan kada je RAZAPET ISUS HRISTOS, ali to je za tebe Spansko selo ti si cu za VASKRS, a sta dolazi pre HRISTOVOG VASKRSNUCA, tacno, to je tema za malo pametnije. Cudni su putevi ovozemaljski, jos cudnije umovi ljudski, pa zato nego ne preza ni od BOGA ni od NARODA, ali nikakvo cudo, kad ste do juce oslobadjali dzelate zasto ih danas nebi kobajagi malo optuzivali. Kasno vam je stigla ta naknadna pamet, koje se verujem i sami stidite, zato i pokusavate da i praznike zaboravljate. Kolko ste vernik tolko ste i covek.
Petak 18.04.2014.11:23
BUDALO ne uznemiravaj nas svojim proseravanjima na NAJTUŽNIJI DAN U HRIŠĆANSTVU . Napisao sam da ne komuniciram UOČI PRAZNIKA što tebi daje za pravo da pomisliš da je VELIKI PETAK PRAZNIK . NEMOJ VIŠE DA NAM DOKAZUJEŠ DA SI BUDALA JER SI DOKAZAO SASVIM DOVOLJNO .
Petak 18.04.2014.12:22
nemoj bre tako nije u redu.zar ne vidish da ti chovek nije rekao ni jednu ruznu rech.ni ja ti to danas sigurno necu reci.....budi chovek makar jednom u zivotu.
Petak 18.04.2014.14:23
Kolko se pravis pametan i kolko se pravis da si vernik, trebao bi da znas da je VELIKI PETAK JEDAN OD NAJVECIH PRAVOSLAVNIH I KATOLICKIH PRAZNIKA bolje receno VELIKI PETAK JE HRISCANSKI PRAZNIK. Za tvoje bolje obavestenje samo da ti kazem cinjenicu da su ove godine KATOLICKI i PRAVOSLAVNI VASKRS u jedan dan. Radi boljeg obavestenja pitaj Svestenika sta se nalazi u PRAVOSLAVNOM KALENDARU, ti si cuo da se danas ne igra i ne peva, ali nije dan zalosti, vec PRAZNIH HRISTOVOG RASPECA; AKO JE PRAZNIK NE ZNACI DA MORAS DA IGRAS; PEVAS I ARLAUCES. neverujem ni da ce sada neke stvari da ti budu jasnije, jer tvoj jezik je jezik uvreda, ali ne uvreda znanja, vec neznanja.
Petak 18.04.2014.13:37
A ko ono oslobodi drenicku grupu? Ko se ono (ne) oglasava da protestuje protiv ove farse kojom pokusavaju da daju Albancima da sude sami sebi za svoje zlocine? Kostunica je samo jedan od svih ovih koji su posle Milosevica zaigrali u njihovom kolu. Malo cemo da zazmurkimo na jedno oko, nezgodno da se tako nesto kaze i za Vucica i kompaniju, e?
Petak 18.04.2014.14:38
Drenicka grupa je sasvim posebna, radi se o siptarima sa Kosova koji su na Kosovu uhapseni za vreme ratnih operacija a koji su oslobodjeni od svake odgovornosti. Drenicka grupa je ponovo hapsena, ali ni pored dokaza nije moglo da joj se sudi bas zbog oslobadjanja svake odgovornosti. Neznam zasto se neko hvata odma za Vucica i kompaniju? Pa bilo je dvanaest dugih godina za cije vreme je moglo da se uradi sta god hoces samo da je neko imao volje. Imali su volje da hapse Srpske generale i da salju Hagu, a sta su uradili da Albanci odu u Hag, napominjem za dvanaest godina? NISTA.
Petak 18.04.2014.10:24
Zapadne NAKAZE,koje su sa NATO ZLIKOVCIMA,doveli do vadjenja organa SRBIMA,sada kao će suditi OVK,oni koji su to radili uz njihovo znanje.Dovoljno je da su izrekli oslobadjajuću presudu Haradinaju,i uveriti da je ovo sve zamagljivanje, kako eto oni rade.Te NATO nakaze su i stvorile tu zločinačku OVK,i sad peru ruke pod pritiskom očiglednih DOKAZA i RUSIJE.Ko nam je trenitno na vlasti nemam nadu da će nešto uraditi dobro za nas SRBE,pa kako da verujem grobaru,šoravom i njihovom potrčku,kad su izdali SRCE SRBIJE KOSOVO.
Petak 18.04.2014.13:32
Znaci, glavna svrha je da se po starom obicaju zlocini protiv Srba za koje postoje neoborivi dokazi uklone sa svetske scene (medjunarodnog suda) i zabastraju u lokalne vode, gde ce da osude neku sitnu ribu na simbolicne kazne, i problem resen. A "srpske" vlasti, naravno, ni ovaj put nemaju pimedbi.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)